Facepunch Studios gaat turn-based game Clatter uitbrengen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Facepunch Studios gaat turn-based game Clatter uitbrengen

De nieuwe turn-based RPG van Facepunch Studios gaat Clatter heten. In de trailer van de game is te zien dat er gespeeld wordt op een speelveld. Ook is er te zien dat verschillende robots van de andere partij uitgeschakeld worden. De ontwikkelaar is onder andere al bekend van Garry’s Mod en de survivalgame Rust.

Facepunch Studios heeft via een bericht op Twitter zijn nieuwe game aangekondigd. Clatter is een turn-based RPG die doet denken aan Mario + Rabbids Kingdom Battle. Om beurten moeten de robots van de tegenpartij kapotgemaakt zien te worden. In de trailer is te zien dat er verschillende soorten robots bestaan. Zo lijken er mortier-achtige robots te zijn, maar ook robots die flinke beuken uitdelen. In de speelvelden zijn er hoogteverschillen die de game een extra dimensie meegeven.

Wanneer Clatter moet gaan uitkomen, is nog niet gemeld door Facepunch Studios. Ook is er nog niet bekend wat de turn-based RPG moet gaan kosten. Op welke platformen Clatter gaat verschijnen is nog niet duidelijk. Naar verwachting zal de game voor de kerstdagen nog gelanceerd worden.