F1 2018 toont trailer van Franse circuit Paul Ricard

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
F1 2018 toont trailer van Franse circuit Paul Ricard

Voor Formule 1-fans is er maar één belangrijk moment om naartoe te leven elk jaar en dat is het moment dat de Formule 1 Competitie verdergaat. Als je daarnaast ook een gamer bent, dan heb je waarschijnlijk ook nog een andere datum in je agenda staan: die van de release van F1 2018. Codemasters heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende racegame.

Het Franse circuit Paul Ricard komt naar F1 2018. De game krijgt dit circuit terug op het programma, geheel in lijn met de echte Grand Prix die dit weekend verreden wordt op 24 juni. In een trailer zien we de eerste beelden van het circuit en worden verschillende coureurs geïnterviewd over hun ervaringen met de F1-games van Codemasters:

De game bevat natuurlijk de nieuwe wagens, maar ook nieuwe historische bolides uit vroegere Grand Prix. We verwachten de komende maand meer informatie te krijgen over de racetitel, aangezien we steeds dichter bij de release komen. F1 2018 komt op 24 augustus dit jaar uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.