Extra content Breath of the Wild via expansion pass

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Extra content Breath of the Wild via expansion pass

Zoals overal in de industrie is het ook bij Nintendo inmiddels normaal om season en expansion passes aan te bieden. Vandaag maakte het bedrijf via een video bekend dat ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild over betaalde content gaat beschikken, verdeeld over twee verschillende pakketten.

De extra DLC heeft een prijskaartje van €19,99 opgeplakt gekregen en wordt gedurende het jaar uitgebracht. In de zomer kunnen fans aan de slag met een Hard Mode en krijgen spelers de beschikking over een nieuwe feature voor de in-game map, waar verder nog niets over wordt verteld. Ook wordt de Cave of Trials aan de game toegevoegd en verschijnen er na het aanschaffen van de expansion pass een drietal schatkisten, waarvan er eentje kleding voor Link bevat met het Nintendo Switch-logo erop. De inhoud van de andere twee blijft voorlopig onbekend. Aan het eind van het jaar volgt het tweede pakket aan content en mogen spelers rekenen op een nieuwe dungeon om te doorlopen, nieuwe uitdagingen en een nieuwe verhaallijn.

De content zal zowel voor de nieuwe Nintendo Switch als voor de Wii U beschikbaar komen. Een kleine tegenvaller is wel dat de DLC niet los wordt verkocht, maar slechts in één vorm wordt aangeboden.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 3 maart voor Nintendo Switch en Wii U.