Extra content Battlefield 4 wordt gratis

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Extra content Battlefield 4 wordt gratis

Een opsteker voor de fans van de klassieke Battlefield-games: de nieuwe content die in de maak is voor Battlefield 4 zal gratis te downloaden zijn. Dat heeft David Sirland van ontwikkelaar DICE bevestigd.

Liefhebbers van de Battlefield-game staat behoorlijk wat te wachten. Behalve nachtlevels en een nieuwe map uit de community, zal DICE ook op de proppen komen met onaangekondigde content. Daarbij valt te denken aan nieuwe levels en wapens voor gebruik in de multiplayer.

In een patch die dit voorjaar moet verschijnen, worden een nieuwe game-modus en vijf nieuwe wapens geïntroduceerd, meldde de site BF4Central. Daarnaast zullen spelers in een nachtsfeer op oorlogspad kunnen in bestaande maps zoals Shanghai, Zavod 311 en Golmud Railway. In de zomer komt DICE met een nieuwe map uit de koker van de community.

Naar verwachting komt de ontwikkelaar ook nog met een remake van map uit een van de eerdere Battlefield-games. Het is onduidelijk om welke map het gaat of wanneer hij te downloaden zal zijn.