Extra beloningen toegevoegd aan Pokémon GO

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Extra beloningen toegevoegd aan Pokémon GO

Trainers kunnen binnenkort dagelijks extra items en XP verdienen als ze met enige regelmaat op Pokémonjacht gaan. Het is een poging van Niantic om spelers te motiveren dagelijks de mobiele game te spelen.

Pokémon GO is inmiddels al een stuk minder populair dan deze zomer en daarom probeert Niantic met extra beloningen spelers dagelijks Pokémon GO te laten spelen. Extra items, XP en Stardust zijn te verdienen door verschillende quests meerdere dagen na elkaar te voltooien. Dit maakte Niantic bekend op hun Pokémon GO-blog.

De beloningen worden uitgedeeld wanneer je dagelijks een Pokémon vangt of een Pokéstop bezoekt. Deze beloning wordt hoger wanneer je dit zeven dagen achtereen doet. Zo is één keer een Pokéstop bezoeken 500 XP en wat extra items waard bovenop de al bestaande beloningen. Zeven dagen achtereenvolgend een Pokéstop bezoeken levert 2000 XP op en een groter aantal extra items. Bij het vangen van Pokémon krijg je 500 XP en 600 Stardust voor het dagelijks vangen van een Pokémon. Dit is 2000 XP en 2400 Stardust wanneer je dit zeven dagen achter elkaar doet.

Het is nog niet duidelijk wanneer de update live gaat.