Exo Zombies komen naar Advanced Warfare

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Exo Zombies komen naar Advanced Warfare

Het zat er al aan te komen, maar vandaag heeft Sledgehammer Games bevestigd dat de zombies terugkeren naar Call of Duty. In januari maakt de game kennis met een heel nieuw ras: Exo Zombies, die via DLC beschikbaar worden gemaakt.

De nieuwe zombies werden vandaag via een trailer voor het eerst getoond. Volgens Sledgehammer Games was het een logische stap: “Toen we zaken na de release van Advanced Warfare aan het afronden waren, begonnen we te spelen met het idee van wat er zou gebeuren als zombies in de mix van exo-skeletten en Call of Duty werden gegooid,” aldus Sledgehammer Games. “Zo kwamen we uit op Exo Zombies, een compleet nieuw ras zombies en een compleet nieuwe co-op ervaring die uniek is voor Advanced Warfare.

Eerder gingen er al geruchten dat er een losse modus zou komen voor de Zombies in Advanced Warfare, maar hier ging Activision niet op in. Toen een trailer leek te lekken, werd deze binnen no-time overal verwijderd. Nu is de modus dus officieel bekend en is duidelijk wanneer we aan de slag kunnen met de nieuwe modus. Volgens Activision zal de modus in januari verschijnen, tegelijk met de nieuwe multiplayer-levels voor de game. In totaal zal Advanced Warfare vier verschillende DLC-pakketten krijgen. De eerste trailer voor Exo Zombies is hierboven te bekijken.