Ewan McGregor heeft rol in Birds of Prey

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Ewan McGregor heeft rol in Birds of Prey

Volgens The Wrap is Ewan McGregor bezig met de laatste onderhandelingen voor een rol in Birds of Prey. McGregor gaat Roman Sionis spelen, oftewel Black Mask. Deze maffiabaas staat erom bekend erg bruut en sadistisch te werk te gaan.

Birds of Prey wordt geregisseerd door Cathy Yan, die vooral bekend is van korte films en Dead Pigs. McGregor gaat een van de bekendere vijanden van Batman spelen. Birds of Prey gaat over een aantal vrouwelijke personages uit het DC-universum die de strijd aangaan met Black Mask.

Onder andere Margot Robbie keert terug als Harley Quinn. Ook gaat Jurnee Smollett-Bell Black Canary spelen, Mary Elizabeth Winstead neemt de rol van Huntress op zich, Rosie Perez is te zien als Renee Montoya en wordt er nog gezocht naar iemand die Cassandra Cain gaat spelen.

Ewan McGregor krijgt dus de rol van Black Mask. Roman Sionis en zijn alter ego Black Mask zijn ongeveer dezelfde leeftijd als Bruce Wayne. Ook hij komt uit een rijke familie, maar kreeg geen liefde van zijn ouders. Uiteindelijk vermoordt hij zijn ouders en probeert verder te gaan met zijn leven. Als de waarheid echter aan het licht komt, knapt er iets in Sionis en snijdt hij een masker uit de grafkist van zijn moeder.

De film moet op 7 februari 2020 in de bioscoop verschijnen.