Evoluties van starter Pokémon in Sun & Moon bevestigd

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Evoluties van starter Pokémon in Sun & Moon bevestigd

De uiteindelijke evoluties van de drie starter Pokémon in Sun & Moon waren enige tijd geleden al gelekt, maar deze zijn nu bevestigd in een nieuwe trailer van de aankomende Pokémon game. De Grass Pokémon evolueert in Decidueye de Fire Pokémon evolueert in Incineroar en de de Water Pokémon evolueert in Primarina. 

In de Pokémon Sun & Moon-trailer wordt duidelijk dat de drie Pokémon naast hun basistype ook allemaal een tweede type hebben. Decidueye heeft als tweede type Ghost, Inineroar Dark en Primarina Fairy. Naast de drie starters zijn ook verschillende guardian Pokémon getoond, die elk één van de eilanden in Sun & Moon beschermen.

Er is ook andere nieuwe informatie: spelers gaan oude trainers uit vorige delen ontmoeten. Red en Blue zijn onder andere te vinden in het tropische Alola en ook Wally uit Ruby en Sapphire lijkt op één van de eilanden rond te lopen.

Pokémon Sun & Moon komen op 18 november dit jaar uit. Je kunt nu al een kijkje nemen in een klein deel van Alola in de demo die in de Nintendo eShop te downloaden is. Je kunt daarmee een speciale versie van Greninja verdienen: Ash-Greninja.