Epic kondigt pc-game genaamd Paragon aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Epic kondigt pc-game genaamd Paragon aan

Middels een teaser trailer heeft Epic Games, de studio die veel van zijn faam verwierf met het creëren van de Unreal Engine, hun nieuwste project genaamd Paragon wereldbekend gemaakt. Veel geeft de trailer helaas nog niet weg gezien het beperkt blijft tot een eerste blik op een van de personages. 

Hoewel we tot op heden dus alleen nog maar getrakteerd worden op het personage genaamd Twinblast, inclusief zijn bionische armen waar de laatste tijd een ware run op lijkt te zijn, heeft Epic al wel beloofd de aankomende weken meer personages, met de namen Steel, Sparrow, Dekker, en Grux, te onthullen.

Wellicht zal de ontwikkelaar in de tussentijd ook wat meer licht werpen op wat voor soort game Paragon precies is, gezien ook dat nog totaal onbekend is. Om mensen niet totaal in het duister te laten tasten heeft Epic al wel een bijzonder releasewindow prijsgegeven, namelijk ergens in 2016. Mocht je nu, ondanks het gebrek aan informatie, al helemaal overtuigd zijn dat dit jouw game gaat worden, dan kun je je hier al inschrijven voor de bèta.