Emily Kaldwin heerst nog een keer in nieuwe trailer Dishonored 2

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Emily Kaldwin heerst nog een keer in nieuwe trailer Dishonored 2

Bethesda Softworks wil met het oog op de launch van Dishonored 2 diens nieuwe en tweede protagonist graag beter onder de aandacht brengen bij de fans. Middels de bovenstaande trailer geven de mensen van Arkane Studios een kijkje in de beweegredenen en krachten van de verstoten Emily Kaldwin.

Corvo moet het scherm in Dishonored 2 namelijk delen met de jongedame die hij in het eerste deel van Dishonored nog moest beschermen. Om er zeker van te zijn dat Emily minstens dezelfde coolfactor bezit als Corvo, heeft Arkane de nodige tijd gestoken in het bedenken van krachten die een dame van adel niet zouden misstaan.

In de drie en een halve minuut tellende trailer vertellen enkele mensen van Arkane Studios wat voor verhaal achter Emily Kaldwin schuilt, hoe zij de krachten heeft gekregen die ze uiteindelijk zal bezitten in Dishonored 2 en hoe deze tot stand zijn gekomen tijdens de ontwikkeling van de game.

Lang hoeven we niet meer te wachten tot we deze krachten los kunnen laten op eenieder die Emily in de weg staat. Dishonored 2 zal namelijk op 11 november verschijnen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.