Elder Scrolls Online deze week gratis speelbaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Elder Scrolls Online deze week gratis speelbaar

Bethesda heeft aangekondigd dat Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited de komende week gratis speelbaar is. Vanaf dinsdag 11 april is de game te downloaden en onbeperkt speelbaar tot en met 18 april.

Met de tijdelijke actieperiode is het mogelijk om de volledige game Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited te spelen. Daarnaast krijgen spelers ook nog eens 500 Kronen gratis, de in-game valuta die gebruikt kan worden voor het kopen van huisdieren en cosmetische veranderingen van je karakter.

Ook zal het tijdens de periode mogelijk zijn om de game tegen een korting te kopen, al is het nog niet duidelijk om wat voor korting het gaat. De basis-game is momenteel al te koop voor een kleine 20 euro bij verschillende retailers. De Gold Edition inclusief verschillende DLC-pakketten gaat voor een tientje meer over de toonbank. Voor mensen die bang zijn aan een maandelijkse abonnement vast te zitten is er ook goed nieuws: een maandelijks abonnement is niet nodig om de game te spelen.

De gratis proef-week lijkt een goede methode van Bethesda om spelers over de streep te trekken. Helemaal in aanloop naar de nieuwste uitbreiding in juni, welke zich af zal spelen in het bekende Morrowind. De proef-week zal vanaf dinsdag 11 april 2017 om 19:00 uur beginnen en doorgaan tot en met 18 april.