Eindelijk legendarische Pokémon in Pokémon Go

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Eindelijk legendarische Pokémon in Pokémon Go

Fans vroegen er al langer naar, maar dit weekend is het eindelijk zover. Niantic introduceert de eerste legendarische Pokémon om de eerste verjaardag van Pokémon Go te vieren. Zoals werd verwacht, verschijnt deze eerste Pokémon tijdens het Live Fest in Chicago dit weekend.

Als spelers tijdens het Pokémon Go Live Fest genoeg beestjes vangen, zal als mystery challenge een epic raid gestart worden in het Grant Park Chicago. Als spelers in Chicago het lukt om in deze epic raid de legendarische Pokémon te verslaan en vervolgens te vangen, wordt het beest vrijgespeeld voor de rest van de wereld. Spelers zullen moeten samenwerken om de Pokémon te vangen in een Gym. Hoeveel spelers hiervoor nodig zijn, is nog niet bekend. De legendarische Pokémon zijn in weze hetzelfde als een reguliere Pokémon. Ze kunnen alleen niet in een Gym geplaatst worden.

In een live-action trailer toont Niantic een aantal nieuwe features voor Pokémon Go die deze zomer zullen verschijnen. Hierin tonen zij ook een aantal epic raids, waarin spelers het opnemen tegen vijf verschillende legendarische vogels: Articuno, Zapdos, Moltres, Lugia en Ho-Oh. In eerste instantie zal maar één legendarische Pokémon vrijgespeeld worden, maar Niantic heeft al aangegeven dat later dit jaar meerdere legendarische Pokémon toegevoegd gaan worden.

https://www.youtube.com/watch?v=bvSe6pMvUjM