Eerste update voor Rainbow Six Siege in 2017 brengt zonnige nieuwe multiplayer-map

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Eerste update voor Rainbow Six Siege in 2017 brengt zonnige nieuwe multiplayer-map

De eerste update van de Rainbow Six Siege Year Two-content draagt de titel ‘Operation Velvet Shell’ en stuurt jou en je team naar het zonnige Ibiza voor een aantal verhitte situaties. Dit is te zien in de teaser-trailer die Ubisoft vandaag op YouTube plaatste.

De nieuwe map ‘Coastline’ is gratis en speelt zich af in en rondom de villa’s op het resort La Perla Blanca, waar de typische Ibiza sfeer vanaf druipt. De inrichting is voorzien van een overdaad aan neonverlichting, resten van de feestende vakantiegangers liggen her en der over de map verspreid terwijl de ene ruimte nog hipper en luxueuzer is ingericht dan de ander. Ondertussen is het aan jou en je team om de missie tot een goed einde te brengen. De uitbreiding kan zowel overdag als s’nachts worden gespeeld en is geschikt voor zowel player-versus-player als player-versus-enemy scenario’s.

Aan het einde van de trailer wordt duidelijk dat de nieuwe content tussen 3 en 5 februari getoond wordt in een live-demonstratie. Deze datum heeft betrekking op het Rainbow Six Invitational toernooi dat in dit weekend wordt gehouden.

Hoewel de nieuwe map gratis is voor alle Rainbow Six Siege spelers, geldt dat niet voor de Operators. Deze moeten worden vrijgespeeld of kunnen in één keer worden bemachtigd door de Year Two Season Pass aan te schaffen.