Eerste uitbreiding Call of Duty: Black Ops 4 gelekt

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Eerste uitbreiding Call of Duty: Black Ops 4 gelekt

De eerste, betaalde uitbreiding voor Call of Duty: Black Ops 4 is in de Australische PlayStation Store gelekt. Spelers met een Black Ops Pass konden een developer build van de uitbreiding downloaden, wat natuurlijk niet de bedoeling was. Daarbij hebben spelers ook meteen opnames gemaakt.

Op Reddit verschenen afgelopen nacht berichten over het lekken van de nieuwe uitbreiding voor Call of Duty: Black Ops 4. De eerste uitbreiding van het nieuwste deel in de Call of Duty-serie met de naam Multiplayer Map Pack 1 was plots te downloaden. Al snel bleek dat het op een developer build, met twee nieuwe multiplayer levels en een nieuw level voor de Zombies-modus.

De twee multiplayer levels heten Madagascar en Elevation. Spelers met de vroegtijdig toegang konden nog niet heel veel doen. Ze konden alleen de nieuwe levels opstarten in Team Deathmatch. Het nieuwe Zombies-level Dead of the Night is enkel via een LAN-setup te spelen. Toch valt her het nodige op te maken uit de beelden. Zo kunnen we zien dat acteur Kiefer Sutherland een rol heeft in het zombies-level. De beelden zijn hieronder te bekijken en bevatten uiteraard spoilers.

Madagascar gameplay

Elevation gameplay

Dead of The Night cutscene

https://www.youtube.com/watch?v=Y7zAUIDCm6w

Ondertussen heeft ook Treyarch gereageerd op het lek, waarbij ze aangeven dat het niet helemaal de bedoeling was dat er nu al informatie naar buiten kwam. Een trailer voor de uitbreiding zal snel volgen, net als de uitbreiding zelf: