Eerste uitbreiding aangekondigd voor Warhammer: Vermintide 2

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Eerste uitbreiding aangekondigd voor Warhammer: Vermintide 2

In maart 2018 maakten we de release van Warhammer: Vermintide 2 mee. Sinds die tijd is het tamelijk stil geweest rondom de game. Nu blijkt dat ontwikkelaar Fat Shark niet stil heeft gezeten. Er komt namelijk een uitbreiding aan met de naam Winds of Magic.

Fat Shark heeft middels een trailer een uitbreiding voor Warhammer: Virmintide 2 aangekondigd. Volgens de trailer kunnen we de release van de uitbreiding ergens in augustus 2019 verwachten, maar wat het inhoudt is nog niet helemaal duidelijk. De trailer laat ons zien hoe een krijger voor Sigmar na zijn strijd tegen de chaos terugkomt. Zijn toenmalig zwangere vrouw is inmiddels bevallen, maar de baby is een Beast-Man. Het paar besluit het kind in de bossen achter te laten voor de wolven, waarna het kind wordt gered door andere Beast-Men. Zij voeden het kind op. Daarna spoelt de trailer enkele jaren door, waarna het toenmalige kind nu een volwassen wezen is en zijn ouders aanvalt en opeet.

Net als voor de release van de hoofdgame, wil Fat Shark eerst een bèta-periode voor de uitbreiding lanceren. Wil je kans maken op het kunnen participeren in de bèta, dan kun je je hier inschrijven.