Eerste trailer voor Stephen King-film Pet Sematary

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Eerste trailer voor Stephen King-film Pet Sematary

In juni van dit jaar zijn de opnames voor Pet Sematary gestart. Vorige week verschenen er nog enkele foto’s online, maar vandaag is ook de eerste trailer uitgebracht. Het belooft in ieder geval weer een typische Stephen King-film te worden.

In de boekverfilming Pet Sematary volgen we Dr. Louis Creed (gespeeld door Jason Clarke). Hij verhuist samen met zijn vrouw Rachel (gespeeld door Amy Seimetz) en hun twee jonge telgen van het drukke Boston naar het platteland van Maine. Zoals in elk Stephen King-verhaal is Maine nou niet echt een van de rustigste plekken.

Louis ontdekt al gauw dat er een mysterieuze begraafplaats is in de bossen en schakelt de hulp in van zijn ongewone buurman (John Lithgow). Door deze keuze ontstaat er echter het ene probleem na het andere en wordt er een groot kwaad losgelaten op de wereld.

De regie van de film is in handen van Dennis Widmyer en Kevin Kolsch. Het scenario is deze keer geschreven door Jeff Buhler. De film wordt op 4 april 2019 verwacht in de bioscopen.