Eerste trailer van PlatinumGames’ Ninja Turtles live

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Eerste trailer van PlatinumGames’ Ninja Turtles live

De eerste officiële trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is vandaag live gegaan. De game is in ontwikkeling bij PlatinumGames, die vorig jaar Transformers dezelfde behandeling gaf met Transformers Devastation.

Het gerucht ging al langer dat PlatinumGames bezig was met het maken van een game gebaseerd op de populaire strip- en tekenfilmserie, maar vanaf vandaag zijn de eerste echte beelden pas beschikbaar. De trailer laat zien dat de game niet gebaseerd is op één van de films of de tv-series, maar lijkt met de nadruk op vijanden zoals Bebop en Rocksteady mee te liften op de aankomende film. Dat de releasedatum ergens in de zomer staat gepland mag natuurlijk geen toeval heten.

Net als andere games gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles, is deze game een beat ‘em up. Je neemt de controle over één van de Turtles en vecht je een baan door de Footclan, eindbazen zoals Bebop en Rocksteady, en neem je het natuurlijk op tegen de Shredder. Meer dan dat is voorlopig nog niet bekend. Het is nu wachten op meer informatie en op een releasedatum.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan komt deze zomer uit voor Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One.