Eerste trailer nieuwe Wildlands DLC: Fallen Ghosts

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Eerste trailer nieuwe Wildlands DLC: Fallen Ghosts

Met je kameraden vastzitten in een moeras, terwijl je opgejaagd wordt door een groep elite huurlingen: dat klinkt niet echt als een pretje, maar dat is wel precies wat je te wachten staat in de nieuwe uitbreiding van Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts.

In de tweede DLC van Ghost Recon Wildlands stort je met een helikopter ergens diep in de wouden van Bolivia en in plaats van dat jij de Narco’s op de huid zit, mag je het als speler deze keer op een lopen zetten. De beelden uit de trailer doen vermoeden dat je als speler redelijk kansloos bent, maar Ubisoft voegt gelukkig ook extra’s aan je wapenarsenaal toe om dit alles tot een goed einde te brengen.

Een van de wapens die wordt uitgelicht in de trailer en op de website van de uitgever is de kruisboog. Doorgaans goed voor de nodige stealth kills en in dit geval vermoedelijk toegevoegd om wat langer ongezien door het oerwoud te waden.

De DLC is vanaf 6 juni beschikbaar voor €14,99. Mocht je de season pass hebben, krijg je de DLC uiteraard zonder te betalen en kun je ook een week eerder met de nieuwe content aan de slag.