Eerste seizoen Telltale’s Batman nog in 2016 klaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Eerste seizoen Telltale’s Batman nog in 2016 klaar

Hoewel we pas tijdens de E3 de eerste echte beelden, in de vorm van screenshots, konden aanschouwen van Batman: The Telltale Series, kunnen we dit jaar nog het complete eerste seizoen spelen. Dit heeft Telltale bekendgemaakt.

We wisten al dat we deze zomer nog met de eerste episode van Telltale’s Batman-game aan de slag mogen. Nu is echter bekend dat de ontwikkelaar het complete eerste seizoen nog voor het einde van het jaar af wil hebben. Dit maakte Telltale’s Job Stauffer bekend tegenover het Britse tijdschrift GamesMaster.

Net als veel andere games uit de stallen van Telltale zal Batman: The Telltale Series vijf episodes hebben. Dit kan dus betekenen dat we tot aan het einde van het jaar iedere maand een episode zullen krijgen. Redelijk ongebruikelijk, aangezien alleen de The Walking Dead-spinoff Michonne hetzelfde deed.

Een precieze releasedatum voor de eerste episode voor Batman: The Telltale Series ontbreekt dus nog, maar de kans is groot dat deze in de komende weken bekend zal worden. Wel weten we dat de game voor pc, PlayStation 4, Xbox One en mobiele apparaten verschijnt.