Eerste gameplaybeelden De Sims 4 Honden en Katten

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Eerste gameplaybeelden De Sims 4 Honden en Katten

Dat De Sims 4 een huisdierenuitbreiding ging krijgen is geen nieuws meer, maar het was nog wel even afwachten hoe de viervoeters er precies uit gaan zien. In het vierde deel van de franchise is er het nodige veranderd aan het creëren van je Sims en deze lijn is ook doorgezet naar de huisdieren.

De Sims 4 krijgt een huisdierenuitbreiding en vandaag toonde EA de eerste beelden van hoe je eigen viervoeters er straks uit gaan zien. Uiteraard mag je de honden en katten geheel naar eigen inzicht vormgeven en je eigen virtuele huisdier creëren naar een volledig fantasiebeeld of naar het evenbeeld van je eigen huisdier.

In tegenstelling tot de vorige huisdieruitbreidingen van De Sims 2 en De Sims 3 zitten er in deze uitbreiding enkel honden en katten. Het is mogelijk dat daar later nog dieren bijkomen, maar vooralsnog kunnen Sims-fans zich traditioneel verdelen in teams van honden- of kattenmensen.

De Sims 4 Honden en Katten komt uit op 10 november. In deze maand komt ook de consoleversie van De Sims 4 uit, al gaat het voor die versie voorlopig enkel om de basisgame. Zonder honden en katten dus.