Eerste gameplay-beelden van Rage 2 getoond

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Eerste gameplay-beelden van Rage 2 getoond

Eerst was er een lek, toen een reeks mysterieuze tweets van Bethesda en gisteren bevestigde Bethesda Rage 2 eindelijk officieel. Vandaag toont de ontwikkelaar de eerste gameplay-beelden van Rage 2 in een nieuwe trailer. 

Vandaag toont Bethesda de eerste gameplay-beelden van Rage 2 en krijgen we een eerste indruk van wat we kunnen doen in de nieuwe open wereld die we voorgeschoteld krijgen. Zoals bekend is er in de wereld van Rage 2 weinig beschaving over en is iedereen vooral bezig met het creëren van chaos middels grote geweren en gewapende voertuigen.

id Software is de ontwikkelaar van Rage 2 en heeft opnieuw een heuse wasteland gecreërd. Deze open wereld doorkruis je te voet of met verschillende gewapende voertuigen en onderweg mag je dan de nodige gangs overhoop schieten. Dat zijn overigens meestal geen mensen, de wereld in Rage 2 is overbevolkt met mutanten.

Het is verder nog niet bekend wanneer we de game kunnen verwachten. Vermoedelijk gaan we tijdens E3 begin juni meer horen over deze game, aangezien Bethesda daar weer een uitgebreide presentatie gaat geven over hun aankomende games.