Eerste gameplay beelden van Mad Max-game

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Eerste gameplay beelden van Mad Max-game

Vandaag zijn de eerste gameplay-beelden van de Mad Max-game vrijgegeven. Ontwikkeld door de makers van de Just Cause-serie beloofd de game de wereld van Mad Max groots weer te geven met snoeiharde gameplay en vooral heel veel leer.

Mad Max is al een lange tijd geleden aangekondigd, maar meer dan een aankondigingstrailer en screenshots hebben we nog niet gezien. Avalanche Studios maakt het dubbel en dwars goed dankzij deze trailer. Spelers moeten een keiharde wereld verwachten  waar men vecht om de laatste restjes water, eten en benzine. Je speelt als Max en verliest aan het begin van de game alles wat je hebt dankzij een aanval van een stel raiders. Je wordt voor dood achter gelaten in de outback van Australië, maar overleefd de aanval. Max laat dit natuurlijk niet ongestraft en zint op wraak. Als speler heb je vrij de keuze welke gear je gebruikt en hoe je Max z’n nieuwe auto in elkaar zet. Daarnaast kent de game ook RPG elementen en speelt de auto een grote rol in de game. Niet alleen om alle plekken in de wereld te bereiken, maar ook in combat en exploratie.

De trailer laat veel zien wat je van de game kan verwachten wanneer de game uitkomt in september van dit jaar voor Xbox One, PlayStation 4, Windows en Linux.