Eerste foto van Star Wars The Mandalorian

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Eerste foto van Star Wars The Mandalorian

Nadat de titel en synopsis van de nieuwste Star Wars-serie bekend werden gemaakt, is er nu ook een foto onthuld door de makers. The Mandalorian is geschreven door Jon Favreau en gaat in totaal 100 miljoen dollar kosten.

De laatste tijd is producent Jon Favreau druk bezig geweest als schrijver van de nieuwe serie. De verhaallijn gaat zich namelijk afspelen tussen Star Wars Episode VI en Star Wars Episode VII. In The Mandalorian volgen we de avonturen van een eenzame revolverheld in de buitenste regionen van het universum.

Dat de serie 100 miljoen dollar ging kosten was al bekend, maar nu zijn ook de regisseurs bekendgemaakt. Zo zal Dave Filoni (Star Wars Rebels) de eerste aflevering gaan regisseren en zijn ook Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Rick Famuyiwa (Dope), Deborah Chow (Jessica Jones) en Bryce Dallas Howard (Solemates) aangetrokken.

De eerste foto laat als het goed is The Mandalorian zelf zien. Wie er onder het pak zit, is nog niet bekendgemaakt. De serie moet eind 2019 verschijnen op de exclusieve Disney Play-service.

The Mandalorian