Eerste foto en details rondom Assassin’s Creed film duiken op

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Eerste foto en details rondom Assassin’s Creed film duiken op

Het is alweer een tijdje stil rondom de verfilming van Ubisoft’s franchise Assassin’s Creed, maar een foto die vandaag op Yahoo is verschenen lijkt alvast een eerste blik te werpen op het kostuum van de protagonist, gespeeld door Michael Fassbender.

Op de foto, die via Yahoo de wereld in is geholpen, zien we dan ook hoofdrolspeler Michael Fassbender in zijn assassin-kostuum. Wat er meteen aan opvalt is dat het lang niet zo opzichtig is als de meeste kostuums en dat het ook een totaal onbekende assassin betreft, zoals eerder al werd geopperd.

2928800-4200900522-09e65

Ook de eerste details omtrent de setting en het verhaal van de film zijn gedeeld. Zo speelt Fassbender een persoon genaamd Callum Lynch, die ontdekt dat hij een nazaat is van een 15e eeuwse Spaanse assassin genaamd Aguilar. Lynch zal, net zoals Desmond Miles in de games, de herinneringen van zijn voorvader herbeleven en de hedendaagse Templars te lijf gaan.

Zoals eerder werd vernomen heeft Ubisoft ervoor gekozen om met Callum Lynch een totaal onbekende assassin te creëren, speciaal voor de film, in plaats van het gebruiken van een van de assassins uit de games. Fassbender op zijn beurt beloofde wel ‘de games te zullen respecteren’, wat blijkt uit de setting die we zojuist gedeeld hebben.