Eerste episode Resident Evil Revelations 2 nu gratis

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Eerste episode Resident Evil Revelations 2 nu gratis

De eerste episode van de in delen uitkomende Resident Evil-game, met als subtitel Revelations 2, is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Xbox 360, Xbox One en PlayStation 4.

Resident Evil Revelations 2 kwam begin dit jaar uit en werd alom geprezen wegens zijn episodische vertelling van de welbekende serie binnen het horror-genre. De titel blijft weg van de over-de-top actiescènes, welke in Resident Evil 5 en 6 veel terugkwamen, en keert terug naar diens sinistere begin. Het verhaal begint met een introductie naar Moira Burton, welke de dochter is van Barry Burton, overlever uit de originele Resident Evil. Moira werkt nu samen met de eveneens uit de serie bekende Claire Redfield, die beiden vrijwel meteen gevangen worden gezet op een afgelegen en met vijanden gevuld eiland. Natuurlijk volgen er slechte dingen.

Resident Evil Revelations 2 bestaat in totaal uit vier episodes, waarvan de eerste episode vanaf vandaag gratis te krijgen is voor Xbox 360, Xbox One en PlayStation 4. Doordat je nu gratis de eerste episode kan spelen, is dit eigenlijk het uitgelezen moment om te bekijken of de game iets voor jou is.