Eerste Dragon Ball FighterZ DLC onthuld

Eerste Dragon Ball FighterZ DLC onthuld

Bandai Namco heeft de eerste twee DLC-karakters voor Dragon Ball FighterZ aangekondigd. Super Saiyan Broly en de vader van Goku, Bardock, komen als eerste naar de game als DLC.

De karakters werden onthuld in de nieuwste uitgave van het Japanse tijdschrift V-Jump (via Gematsu). Hoewel het tijdschrift nog geen releasedatum of losse prijs aankondigde voor de twee karakters, weten we wel hoe de move-set van de karakters eruit gaat zien.

Zo wordt Broly’s speciale aanval Gigantic Meteor, waarbij hij een gigantische energiebal afschiet die drie Ki-meters gebruikt. Bardock’s speciale aanval heet Revenger Assault. Hierdoor transformeert Bardock in een Super Saiyan en deelt hij een rush aanval uit.

Broly en Bardock zijn de eerste twee DLC-karakters van een achtkoppig post-launch rooster aan DLC-karakters dat Bandai Namco op de planning heeft staan. Hierdoor wordt het 24 karakters tellende rooster dat Dragon Ball FighterZ heeft uitgebreid tot 32 vechters.

Om de acht DLC-karakters te krijgen, moet je voor nu de Season Pass van Dragon Ball FighterZ aanschaffen. Deze kost op het moment €34,99