Eerste DLC Marvel Ultimate Alliance 3 uit de doeken gedaan

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Eerste DLC Marvel Ultimate Alliance 3 uit de doeken gedaan

Tijdens E3 2019 komt Nintendo met meer informatie over Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Er is een releasedatum en meer informatie over de aankomende uitbreidingen.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order werd tijdens de The Game Awards 2018 aangekondigd voor Nintendo Switch. De game verschijnt op 19 juli voor de console, dat meldt Nintendo samen met Marvel Entertainment. Helemaal op het einde van het filmpje doet het Japanse bedrijf er nog een schepje bovenop door meer prijs te geven over de toekomstige uitbreidingen van de titel.

Via de bijbehorende game-pagina op de website van Nintendo is te lezen wat ons precies te wachten staat. In totaal gaat het over drie uitbreidingen. Zo verschijnt de eerste in de herfst van dit jaar. Deze voegt extra personages, modi en nieuwe verhalen toe uit de Marvel-reeksen Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights. Het tweede uitbreidingspakket verschijnt nog dit jaar en het derde in de loop van 2020.

Voor de uitbreiding kunnen spelers een expansion pass kopen. Deze kost € 19,99 en verleent toegang tot alle uitbreidingen. Naast extra’s krijgen bezitters van deze pas ook een extra Deadpool-outfit bij de verschijning van de titel.