Eerste custom Xbox One S een feit, krijgt Gears of War 4-thema

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Eerste custom Xbox One S een feit, krijgt Gears of War 4-thema

Vorige maand op de E3 onthulde Microsoft de Xbox One S, een kleinere versie van haar meest recente console. Tot aan vandaag was deze alleen verkrijgbaar in het wit, maar om de naderende release van Gears of War 4 wat extra in de spotlight te zetten zal de Xbox One S een speciale uitvoering krijgen volledig in de stijl van Microsofts exclusieve shooter.

De bloedrode Xbox One S met dito controller is de allereerste speciale uitvoering van de net aangekondigde console en zal uitkomen in de Verenigde Staten en Europa. De console zal een 2 TB harde schijf hebben en is, net als de witte editie met 2 TB, maar zeer beperkt verkrijgbaar. Ook krijg je de Ultimate Edition van Gears 4, wat inhoudt dat je naast de basisgame ook de season pass en andere in-game extra’s krijgt.

Het hele pakket zal 449 euro gaan kosten, maar het is nog niet door Microsoft bekendgemaakt wanneer deze bundel precies uitkomt. De geplande datum van de ‘normale’ Xbox One S is augustus en de releasedatum van Gears of War 4 is 11 oktober. Aangezien bezitters van de custom Xbox One S vier dagen eerder met de game aan de slag mogen, ligt een release voor 7 oktober in de lijn der verwachting.

Xbox One S Gears of War 4