Een update voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Een update voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Ruim twee jaar na zijn release krijgt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nog een update. Deze update voegt Ocelot als speelbaar personage toe en geeft de FOB crew strakke badpakken en bikini’s. De update gaat live op 1 augustus.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain krijgt een update, ruim twee jaar na zijn release. De update die op 1 augustus te downloaden is, brengt nieuwe content met zich mee. Ten eerste wordt Ocelot een speelbaar personage foor de FOB missies. Ocelot is uitgerust met eigen stats en zijn vertrouwde TORNADO-6 revolver, waarmee hij afketsende kogels kan afvuren om vijanden om de hoek neer te schieten.

Daarnaast komt er een nieuwe functionaliteit voor de Wormhole Generator. Deze zorgt er nu voor dat jouw personage geëxtraheerd wordt wanneer je in een kritieke levenstoestand komt. Overigens is het voor de vijandige NPC’s niet mogelijk om dit toestel te verwijderen.

Tot slot krijgt de bemanning op de FOB een nieuwe klerenkast, uitgerust met badkleding. Mannen kunnen verschillende zwempakken en zwembroeken aantrekken, vrouwen kunnen kiezen uit bikini’s en badpakken. Laten we voor hun hopen dat het water in de oceaan niet te fris is.