Een nieuwe Fire Pro Wrestling-game is in de maak

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Een nieuwe Fire Pro Wrestling-game is in de maak

Fire Pro Wrestling is een van de langlopende game-series als het gaat om worstelen. Ondanks diens populariteit is het al vijf jaar stil rond de franchise. Tot vandaag, want uitgever Spike Chunsoft heeft bekendgemaakt dat er een vervolg in de serie aankomt.

De nieuwste titel binnen de franchise gaat Fire Pro Wrestling World heten en krijgt een release voor de PlayStation 4 en pc. Fans die aan de slag gaan met de pc-versie hebben al helemaal geluk; zij hoeven namelijk niet lang meer te wachten. Spike Chunsoft gaf aan dat de titel zeer binnenkort middels Steam een Early Access krijgt, waardoor spelers al aan de slag kunnen met alle mogelijkheden die de titel te bieden heeft. Het bedrijf geeft aan dat dit in het tweede deel van 2017 is, maar een exacte datum is nog niet bekend.

Diverse match-modi krijgen een plekje in Fire Pro Wrestling World. Voorbeelden hiervan zijn Deathmatch, MMA-rules en No-holds Barred Gruesome Fighting. Ook kunnen spelers online spelen, deelnemen aan toernooien en kampioenschappen.