EA stopt ondersteuning Sims 2

EA stopt ondersteuning Sims 2

Tien jaar geleden zag De Sims 2 het levenslicht en nu is het volgens EA tijd om de stekker uit de ondersteuning van de game te krijgen. Dit maakte de uitgever vandaag bekend. Door deze beslissing zal de game geen nieuwe content of updates meer krijgen, niet heel vreemd voor een tien-jaar oude game.

“Vanaf heden zal EA geen nieuwe content meer maken of technische updates uitbrengen voor de Sims 2,” zo leest de verklaring op de website. “Mocht je toch nog problemen hebben met de game, dan kan je altijd terecht bij EA Help.” Mocht je zelf nog een exemplaar van de game in je Origin-lijst hebben staan, en plots een verlangen krijgen naar de game, dan is er toch nog een beetje goed nieuws.

“Iedereen met een digitale kopie van De Sims 2 zal binnen vijf dagen de Ultimate Collection in zijn / haar bibliotheek vinden. Je hoeft alleen maar in te loggen en naar je games-overzicht te gaan.” In de Ultimate Collection zit niet alleen het basispakket, maar ook alle acht de uitbreidingen die over de jaren zijn verschenen, als wel alle “Stuff”-pakketten met nieuwe kleding, meubelen en andere kleine toevoegingen.

De Sims 4, het nieuwste deel in de serie, staat voor dit najaar gepland.