EA Sports kondigt UFC 2 aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
EA Sports kondigt UFC 2 aan

EA Sports heeft vandaag het vervolg aangekondigd op hun UFC-game uit 2014. Het nieuwe deel belooft een heleboel verbeteringen ten opzichte van het eerste deel, zowel in gameplay als in graphics.

De fans van UFC kunnen over een tijdje weer de digitale octagon betreden. EA Sports UFC 2 is vandaag aangekondigd en staat gepland voor een release in het voorjaar van 2016 voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De aankondiging kwam in de vorm van een video, waarin geen seconde gameplay te zien is afgezien van wat behind the scenes footage. De video belooft dat alle mankementen uit de vorige game weggepoetst zullen worden en dat spelers meer opties, modes en customizables zullen hebben.

Op het moment is er nauwelijks informatie, maar gezien het feit dat de game over een paar maanden al het licht moet zien, zullen we binnenkort ongetwijfeld meer informatie krijgen. De UFC-games waren een lange tijd populair onder de sport-liefhebbende gamers. Tot THQ moeilijke tijden had en geforceerd was om dingen te verkopen, waaronder de UFC licentie aan EA. De game EA Sports UFC was daar uiteindelijk het resultaat van. De game kwam uit in juni van 2014 en kreeg overwegend positieve cijfers.