EA kondigt Need for Speed Payback aan

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
EA kondigt Need for Speed Payback aan

Kort na een eerste tease heeft Electronic Arts het nieuwste deel in de Need for Speed-serie aangekondigd. Need for Speed Payback zal op 10 november in de winkels liggen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Electronic Arts deed de aankondiging via een trailer op YouTube, waarin we direct kennis maken met de cast van de game. De titel zal zich afspelen in Fortune Valley, een fictief gebied in de Verenigde Staten. Hierin zal een groep racers het opnemen tegen The House, een kartel dat zowel de casino’s als de criminelen en de politie in hun macht heeft.

Hoewel er nog geen gameplay- of andere details zijn gegeven in de eerste trailer, geeft Electronic Arts wel aan dat er meer mogelijkheden zijn dan ooit tevoren. Zo zal het tunen van je auto zowel onder de motorkap als aan de buitenkant dieper gaan dan in welke andere Need for Speed-game. Daarnaast zullen spannende missies de verschillende races afwisselen, die lijken te zijn geïnspireerd door films als The Fast and The Furious.

Need for Speed Payback ligt op 10 november in de winkels voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Waarschijnlijk zien we gedurende de E3 de eerste gameplay beelden.Net als voorgaande delen neemt Ghost Games de productie van de titel weer op zich. Vanaf 2 november kunnen gamers met EA of Origin Access de game al voor tien uur spelen. Daarnaast krijgen gamers met een Deluxe Edition drie dagen early access.