EA komt met abonnementsdienst voor Xbox One

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
EA komt met abonnementsdienst voor Xbox One

EA heeft vandaag aangekondigd dat het een abonnementsdienst opent exclusief op de Xbox One. Voor een maandelijks bedrag van vijf euro krijgen Xbox One-bezitters toegang tot vier recente EA games en wat andere voordelen bij aankoop van door EA gemaakte games.

De dienst zal door het leven gaan onder de naam ‘EA Acces’ en leden krijgen onbeperkt toegang tot FIFA 14, Madden 25, Peggle 2 en Battlefield 4. Naast de games krijgen ook alle leden 10% korting op digitale games van EA. De dienst is vanaf vandaag in bèta en gaat binnenkort open voor iedereen in de Verenigde Staten en Europa.

“Bij EA kijken we altijd naar de mogelijkheden om het gamers makkelijk te maken toegang te krijgen tot al onze games”, valt te lezen in een officieel statement. “We zijn verheugd over wat deze dienst kan betekenen voor mensen met een Xbox One.”

Mensen met een lidmaatschap krijgen ook vijf dagen voor release toegang tot de nieuwste EA-games, waaronder FIFA 15, Madden 15, NHL 15, NBA Live 15 en Dragon Age: Inquisition. Mensen die daarna besluiten om de volledige game te kopen nemen ook hun voortgang mee.