EA klapt erop met nieuwe UFC 2 trailer

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
EA klapt erop met nieuwe UFC 2 trailer

Nadat THQ jarenlang de UFC-franchise heeft mogen digitaliseren is het stokje overgegaan naar EA, die in 2014 met UFC het gevoel van een echte match naar de console probeerde te brengen. Volgens de fans miste de game toch het een en ander, iets waar met UFC 2 verandering in zou moeten komen. Een nieuwe trailer laat zien waar allemaal aan gewerkt is.

MMA is niet voor mietjes, en zo moet het ook aanvoelen op de console, dat was het devies van de kenners die EA’s UFC onder handen hebben genomen. Hoe mooi een game ook is, het moet ook wel natuurlijk aanvoelen. Als we EA mogen geloven vormt dat de grootste verandering in UFC 2, waarin vooral bewegingen en physics onder handen zijn genomen.worden deze wat soepeler

De trailer laat ons goed zien dat vooral transitions en groundwork onder de loep zijn genomen. In plaats van een ’turnbased’ gevoel te hebben bij de transitions worden deze wat soepeler en natuurlijker. Ook zal je vechter een stuk beweeglijker worden, waardoor ook ontwijkende manoeuvres realistischer geportretteerd worden. Uiteraard wordt dit alles wederom gecombineerd met liters zweet en de nodige bloeddruppels, het kan helaas niet anders. We zien zelfs Ronda Rousey nog een flinke pets uitdelen, kun je nagaan.