EA gooit EA PLAY volledig om

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
EA gooit EA PLAY volledig om

Dit jaar vindt E3 2019 plaats en dat betekent heel wat nieuwe aankondigingen van bekende uitgevers en ontwikkelaars via allerhande persconferenties. Hier hoorde Electronic Arts vorig jaar ook bij met EA PLAY. Dit jaar gooit de uitgever het echter over een andere boeg. Hoe dit er allemaal uit zal zien, maakte het bedrijf bekend in een persbericht.

Het is de vierde keer dat EA met EA PLAY naar de hallen van E3 trekt. Dit jaar pakt het bedrijf het echter helemaal anders aan. Zo komt de focus dit jaar niet meer op praten te liggen, maar op gamen. De uitgever schaft hiermee de persconferenties dus af. Deze maken plaats voor hands-on-ervaringen en exclusieve content van content-makers overal in de wereld. De toegang voor dit alles is gratis voor iedereen.

De aftrap vindt dit jaar plaats op 7 en 8 juni. Tijdens deze twee dagen komt EA met meerdere livestreams rond gameplay en een blik achter de schermen. Op 8 en 9 juni kunnen geïnteresseerden ook in de beurshallen bij EA terecht. Daar krijgen alle gegadigden de kans om diens titels te spelen.

EA laat de thuisblijvers echter ook niet in de steek. Voor hen worden livestreams gehouden met de content-makers. Zo krijgen we exclusieve gameplay-onthullingen, interviews met ontwikkelaars en het laatste nieuws uit gameland te zien. Verder laat het bedrijf weten dat de kaartverkoop volgende maand start en dat we in de volgende maanden meer informatie krijgen.