EA geeft alle heroes vrij in Star Wars Battlefront II

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
EA geeft alle heroes vrij in Star Wars Battlefront II

In de nieuwste update van Star Wars Battlefront II worden flink veel punten opgelost waar de fans al maanden over klagen. Het wordt namelijk mogelijk om met elke hero te spelen zonder dat deze vrijgespeeld moeten worden.

Vlak voor de release van de game was er felle kritiek op het systeem om heroes te unlocken. Zo had een speler uitgerekend hoelang het zou duren om bijvoorbeeld Luke Skywalker vrij te spelen. Dit was omgerekend zo’n 40 uur. De reactie van EA op dit bericht was op Reddit het meest down voted bericht aller tijden. Door de kritiek besloot EA om het hele systeem om te gooien en de kosten om deze heroes te unlocken te schrappen. De nieuwste update gaat er dus voor zorgen dat spelers niet alles hoeven vrij te spelen maar meteen aan de slag kunnen met alle heroes.

Spelers die vandaag inloggen moeten dus eerst een kleine patch installeren voordat ze toegang krijgen tot de heroes en hun schepen. Daarnaast wordt met de nieuwste patch Cloud City toegevoegd aan Blast Mode, Heroes v. Villians en Arcade Mode. Ook worden alle Star Cards uit de singleplayer toegevoegd aan de online modi. EA is momenteel ook bezig om Star Cards uit loot boxes te schrappen en zal alleen nog maar cosmetische aanpassingen aanbieden in de loot boxes.