EA Access en Origin Access deze week gratis beschikbaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
EA Access en Origin Access deze week gratis beschikbaar

Electronic Arts laat gamers de komende week gratis kennismaken met een groot gedeelte van hun games. Tot en met 18 juni kunnen spelers wereldwijd namelijk gratis gebruik maken van EA Access en Origin Access, de abonnementsdiensten van de uitgever.

Met EA Access op de Xbox One en Origin Access op de pc kunnen spelers voor een vast bedrag per maand toegang krijgen tot de bibliotheek van EA-games. Om de E3 te vieren is de dienst tot en met 18 juni gratis te gebruiken voor spelers over de hele wereld. Daarbij krijg je direct toegang tot iedere titel in de EA Access Vault, met onder andere FIFA 17, Star Wars Battlefront, Mirror’s Edge Catalyst en meer.

Spelers op de PlayStation 4 hebben helaas geen toegang tot de diensten, maar krijgen wel toegang tot gratis trials voor Titanfall 2, Madden NFL 17, FIFA 17, EA Sports UFC 2 en Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Daarnaast kunnen spelers op de PlayStation 4 met een exemplaar van Star Wars Battlefront de komende week alle premium heroes en levels gebruiken.