E3 voor het eerst te bezoeken door het grote publiek

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
E3 voor het eerst te bezoeken door het grote publiek

Voor het eerst in de geschiedenis zal de E3 zijn deuren openen voor het grote publiek. Er worden in totaal 15.000 kaarten beschikbaar gesteld voor fans, waarvan 1000 early bird-kaarten. Deze kosten 149 dollar, reguliere kaarten die op een later tijdstip worden gekocht kosten 249 dollar.

Vanaf 13 februari kunnen gamers proberen kaarten te veroveren voor de E3. De verkoop van de kaarten gaat via de officiële website van de E3. De eerste 1000 kaarten die op 13 februari verkocht worden, zijn de zogenaamde early bird-kaarten. Deze kosten volgende week maandag dan 149 dollar. Fans die er later bij zijn, moeten een bedrag van 249 dollar betalen om in het bezit te komen van een entreebewijs.

Rich Taylor van de ESA laat weten dat het een strategische en bewuste zet is om 15.000 fans naar de E3 te brengen. Exposanten gaven aan contact met de fans te willen. Op deze manier komen er twee werelden samen, laat Taylor weten.

Het grote publiek was al eerder welkom op de E3 Live. Hier werden demo’s getoond, er was exclusieve merchandise beschikbaar en ook waren er meet and greets met bekende namen uit de game-industrie.

Dit jaar zal de E3 plaatsvinden tussen 13 en 15 juni, in Los Angeles.