E3 trailer van Fear the Wolves geeft meer details

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
E3 trailer van Fear the Wolves geeft meer details

Vorige maand hoorden we al wat stommelen over een game die in de maak is die wat weg had van de cultklassieker Stalker. De twist aan deze game is dat het een battle royale-game zou zijn, maar veel wisten we nog niet. We weten nu wat meer details over Fear the Wolves door de nieuwe E3 trailer.

In een nieuwe trailer van Focus Home Interactive krijgen we de eerste beelden te zien van Fear the Wolves. De game speelt zich af in Tsjernobyl, na de iconische kernramp. We kijken door de ogen van een onbekend persoon die in een verlaten bos landt met een parachute. Al snel zien we hoe deze zich een weg baant door een spookachtig bos, tot we stuiten op een ander persoon die een andere locatie aan het looten is. Kort hierna volgt een handgemeen waarna we zijn wapen af weten te pakken.

Verder krijgen we nog beelden te zien over vuurwapengevechten, mysterieuze zwarte mist, een helikopter en uiteindelijk vallen we ten prooi aan een wolf. Hoewel dit nog niet veel concrete informatie geeft over de game, laat het wel duidelijk de setting en wat elementen van de battle royale-modus zien. Voor pc mogen we deze zomer de game in Steam Early Access verwachten. Consolespelers moeten wachten tot 2019. Tijdens E3 2018 krijgen we meer informatie over de game.