E3 maakt details E3 Coliseum bekend

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
E3 maakt details E3 Coliseum bekend

Het is mei, dat betekent dat E3 alweer voor de deur staat. Dit jaar is extra speciaal: een gedeelte van het evenement is toegankelijk voor particulieren. Vandaag heeft de organisatie meer details hierover bekendgemaakt.

Dat E3 2017 gedeeltelijk open zou zijn voor het publiek, was al eerder bekendgemaakt in februari. Hoe en wat dit allemaal in zal gaan houden, was echter nog niet bekend. Nu heeft de organisatie bekendgemaakt dat het voor particulieren het E3 Coliseum zal organiseren. Dit evenement vindt plaats op 13 en 14 juni in The Novo in Los Angeles. De bezoekers zullen dus niet op dezelfde locatie terecht kunnen als de ‘reguliere’ bezoekers.

Een gedetailleerd programma van de Coliseum-dagen is nog niet bekend, wel zijn er een aantal details gegeven over wat men kan verwachten. Zo zullen beursgangers een uitgebreid kijkje krijgen in de game-industrie door toegang tot panels van game-industriegiganten, waaronder Bethesda, Microsoft, Ubisoft, Sony, Gearbox, Warner Bros., Activision, Square Enix en meer. De panels zouden variëren tussen presentaties, conversaties over gamecultuur en voorafjes van aankomende games.

Verdere informatie en details zullen in de loop van de aankomende weken bekendgemaakt worden.