Dynasty Warriors 8: Empires toont openingstrailer; nieuwe releasedatum

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dynasty Warriors 8: Empires toont openingstrailer; nieuwe releasedatum

Het verenigen van China onder de vlag van één heerser; dat is het uiteindelijke doel van de speler in Koei Tecmo’s aankomende Dynasty Warriors 8: Empires. De game is momenteel in ontwikkeling bij Omega Force en verschijnt binnenkort voor een verschillend aantal platformen. Vandaag liet de uitgever een nieuwe trailer van de game los op de wereld alsook de nieuwe releasedatum van de game.

De “Empires”-serie is een sub-serie van de “Dynasty Warriors”-reeks en legt de focus meer op het strategische element van oorlogvoeren in de 2e eeuw. Dynasty Warriors 8: Empires richt zich op de chaotische levens van de krijgers en hun beslissingen welke uiteindelijk zouden zorgen voor het vallen en de nieuwe herrijzenis van China. Spelers kunnen kiezen uit een totaal van 83 speelbare historische krijgers zoals Liu Bei, Sun Quan, Cao Cao, Lu Bu, Yuan Shao, Meng Huo en nog vele anderen. Daarnaast krijgen ze de gereedschappen die zij nodig hebben om zelf een krijger te ontwerpen en deze naar uiteindelijke heerschappij over het hele land te leiden.

Dynasty Warriors 8: Empires verschijnt in Europa op 27 februari 2014 voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en PC (via Steam). De PlayStation 3- en PC-versies van de game zullen enkel digitaal worden verkocht. De PlayStation 4- en Xbox One-versies van het spel zullen naast een digitale release ook een fysieke release krijgen. De game zal worden uitgegeven door Koei Tecmo Games en werd ontwikkeld door Omega Foce.