Dying Light: The Following verschijnt eerste kwartaal 2016

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dying Light: The Following verschijnt eerste kwartaal 2016

Techland heeft middels de bovenstaande trailer een release window voor de uitbreiding van hun zombie-survival game Dying Light vrijgegeven. Aan het einde van de video wordt duidelijk dat The Following ergens gedurende het eerste kwartaal van 2016 zal verschijnen.

Het lijkt er op dat we het voorlopig met een “Q1 2016” zullen moeten doen, gezien het Poolse Techland niet meer dan dat te melden heeft. De uitbreiding, die voor season pass houders gratis zal zijn, werd iets voor gamescom bekendgemaakt. De grootste veranderingen werden tijdens de beurs in Keulen al snel duidelijk nadat de ontwikkelaar een demo voorschotelde waarin de speler zich grotendeels in een dunebuggie begaf. In Dying Light: The Following treed de speler buiten de quarantaine zone om te ontdekken hoe ver de infectie zich heeft verspreid, en dat er misschien wel meer is om je zorgen over te maken dan alleen zombies.

Season pass houders hoeven volgens jaar dus alleen maar rustig af te wachten tot de uitbreiding zichzelf automatisch installeert, al kan de rest uiteraard ook gewoon gebruik maken van The Following. De uitbreiding zal namelijk voor het bedrag van €15 ook los te koop zijn.