Driveclub ontvangt de laatste update

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Driveclub ontvangt de laatste update

Op 8 oktober 2014 verscheen de PlayStation 4 exclusive Driveclub in Europa. Iets meer dan twee jaar later rolt ontwikkelaar Evolution Studios de laatste update voor de game uit. Met patch 1.28 neemt de studio afscheid van de game.

Evolution Studios sloot eerder dit jaar haar deuren en voegde zich bij Codemasters. De ontwikkelaar maakte gelukkig wel het proces rondom Driveclub af. Zo verscheen op 13 oktober nog Driveclub VR. Voorafgaand aan de release van deze game had men beloofd dat alle nieuwe tracks nog naar de originele game zou komen. Vandaag wordt deze belofte ingelost.

Middels een update van 5,5 gigabyte ontvangen gamers maar liefst vijftien nieuwe tracks. Deze vijftien tracks zijn verdeeld over vijf landen. Daarnaast hebben vijf bestaande banen nog een omgekeerde variant gekregen. Deze banen zijn: Gujõ in Japan, Ashii in India, Iquique in Chili, Port of Vancouver in Canada en Bryggen in Noorwegen. Verder neemt de ontwikkelaar in de patch notes afscheid van de game middels de volgende woorden:

Bedankt voor jullie steun. Bedankt voor jullie betrokkenheid. Vaarwel en geniet van de game.

Hiermee komt er dus een einde aan een lange rij van gratis updates voor de game. Zijn de vijftien nieuwe banen een reden om de game opnieuw op te pakken? Of speel je hem nog steeds met veel plezier? Laat het ons weten in de comments!