Driveclub ondanks tegenslagen goed op weg

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Driveclub ondanks tegenslagen goed op weg

Ondanks ontslagen en het herhaaldelijk uitgesteld worden, maakt Evolution Studios “spectaculaire” vooruitgang met het maken van Driveclub. Na het aftreden van director Col Rodgers lijkt het erop dat de ontwikkeling van de game in een stroomversnelling is geraakt.

Driveclub is goed op weg om in de voetsporen van Duke Nukem: Forever te treden. Niet alleen heeft de game een ellenlange periode in ontwikkeling gezeten, de game zou ook gelijktijdig met de PlayStation 4 lanceren. Het zou zelfs een gratis game zijn voor PlayStation Network-gebruikers. De game is nog steeds niet uit en er zijn zelfs ontslagen gevallen bij Evolution Studios. Ondanks alle tegenslagen heeft Sony via een officiële statement laten weten dat ze er nog steeds mee bezig zijn en dat we binnenkort een releasedatum kunnen verwachten.

“De veranderingen en ontslagen zullen geen effect hebben op de ontwikkeling van Driveclub. De game gaat de goede kant op en we hebben het volle vertrouwen dat de game de beloftes zal waarmaken en de eerste sociaal verbonden race-game zal worden. We zijn uitermate tevreden over het hoge kaliber van het werk van Evolution Studios.”

Het statement sloot af door te zeggen dat de vooruitgang “spectaculair” is en dat ze opgewonden zijn om binnenkort een releasedatum te geven en in-game video’s te verstrekken aan media.