Driveclub krijgt tot juni 2015 elke maand gratis DLC

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Driveclub krijgt tot juni 2015 elke maand gratis DLC

Driveclub, de nieuwste racegame uit de stallen van Evolution Studios, zal tot sowieso juni 2015 elke maand gratis DLC krijgen. Iedere maand zullen spelers gratis wagens krijgen, met daarnaast in enkele maanden gratis parcoursen. Dit maakte Sony vandaag bekend.

Naast de gratis DLC zullen er ook nog updates komen met een dynamisch weersysteem en een foto-modus. Om het geheel af te maken zal er ook een Season Pass beschikbaar zijn voor 25 euro. Deze Season Pass geeft spelers tot juni naast de gratis parcoursen en wagens nog eens toegang tot 38 extra wagens, 178 nieuwe events en 80 unieke sticker-sets voor je auto’s.

Driveclub zal vanaf 8 oktober beschikbaar zijn, exclusief voor de PlayStation 4. De game zou origineel met de release van de PlayStation 4 al in de winkels liggen, maar werd kort voor release een jaar uitgesteld. Spelers met PlayStation Plus kunnen gratis een starterspakket downloaden met daarin 11 banen en 9 wagens. Deze zullen dan over de maanden worden uitgebreid met gratis banen en wagens verspreid over de maanden. Wil je liever het volledige spel hebben, dan kan je deze ook kopen. Hierin zullen dan meer banen, meer wagens en meer evenementen zitten, welke ook weer uit te breiden zijn met de gratis DLC en betaalde DLC.

DriveClubDLC