Driveclub krijgt gratis DLC ter compensatie

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Driveclub krijgt gratis DLC ter compensatie

Driveclub-ontwikkelaar Evolution Studios weet dat het wat goed te maken heeft. Sinds de launch wordt de game getergd door serverproblemen, waar door de ontwikkelaar sindsdien hard aan gewerkt wordt. Om toch een soort ‘pleister op de wond’ te bieden zal de Premium DLC voor november, voor een ieder die de volledige versie van Driveclub heeft aangeschaft, gratis zijn.

“We weten dat jullie allemaal extreem geduldig en begrijpelijk gefrustreerd zijn geweest gedurende de launch, en om onze waardering voor jullie steun gedurende deze tijd te tonen bieden we jullie de Premium DLC voor november aan”, zo maakt Evolution Studios bekend via de Driveclub facebookpagina.

Deze Premium DLC-pakketten, bestaande uit The Ignition Expansion Pack en Photo-Finish Tour Pack en 2 aankledingspakketten, zullen 5 nieuwe wagens, 22 nieuwe tourevenementen, 10 nieuwe trophies en 10 nieuwe aankledingsitems voor je wagen bevatten. Deze content zal online en offline beschikbaar zijn.

Om de Season Pass-houders hiermee niet te benadelen, en ze uiteindelijk toch te geven waar men voor betaald heeft, zal de Season Pass content uitgebreid worden met 4 extra DLC-pakketten, die in juli 2015 zullen uitrollen.

Evolution Studios heeft ook aangegeven dat een update gaat uitrollen die een Photo-modus gaat toevoegen, betere multiplayer botsingphysics om spin-outs te vermijden, aanpassingen aan de ‘afsnijd’afstraffing en meer. De update zal ook 3 nieuwe banen bevatten die in september werden aangekondigd.

Wanneer de gratis PlayStation Plus-versie gaat komen is nogsteeds niet duidelijk. “Ook al hebben we op dit moment nog geen update aangaande de launch van de PS Plus Editie, we zijn constant bezig met het verbeteren van de servercapaciteit, zodat we ook de PS Plus Editie zo snel mogelijk kunnen lanceren”, aldus Evolution Studios.