Drawn to Death verschijnt in april op PlayStation 4

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Drawn to Death verschijnt in april op PlayStation 4

David Jaffe is voor een aantal onder ons een bekende naam. De beste man zit achter grote franchises als God of War en Twisted Metal en is nu al een tijdje bezig met een game die eind 2014 is onthuld. Drawn to Death heeft drie jaar later een releasedatum gekregen en ook is duidelijk geworden dat de third-person shooter geen free-to-play game wordt.

Op de PlayStation Experience van 2014 werd de show afgesloten met het nieuwe project van Jaffe en zijn studio met de bondige naam The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency. In Drawn to Death speel je in teams tegen elkaar in bizarre maps die allemaal zijn getekend in het schetsboek van een verveelde leerling in de klas. Vanaf 4 april kunnen we in de geschifte wereld van deze jongen elkaar het leven zuur maken exclusief op de PlayStation 4.

De multiplayer game zou eigenlijk eerst free-to-play worden, maar er is toch besloten om er een prijskaartje van 19,99 dollar aan te hangen. Er is geen prijs in euro’s bekendgemaakt, maar waarschijnlijk zijn we in Nederland ook twee tientjes kwijt aan Drawn to Death.