Drama met patches in Injustice 2

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Drama met patches in Injustice 2

Een paar dagen geleden kreeg Injustice 2 een patch waardoor spelers onder andere shaders, source crystals en gewonnen uitrusting verloren. NetherRealm Studios gaf het advies om de game opnieuw op te starten – voor sommigen tevergeefs. Om het probleem te verhelpen, is er nu een nieuwe patch live gegaan, maar deze brengt de verloren items niet terug.

Na het uploaden van de patch verloren spelers bijvoorbeeld hun source crystals en de uitrusting die ze hiermee gekocht hebben. Een paar pechvogels raakten zelfs alles kwijt. Ook problemen in de animaties van personages kwamen met de 1.10 patch naar boven.

De Twitterpagina van de game gaf aan hiervan op de hoogte te zijn. NetherRealm Studios adviseerde spelers bovendien om de game te herstarten. Sommigen kregen hierdoor al hun gear terug, anderen helaas niet.

Gisteren bracht de ontwikkelaar patch 1.11 uit om deze problemen te verhelpen. Hoewel hierdoor de items niet meer verdwijnen, keren ze hiermee echter niet terug. Voor de spelers die patch 1.10 nooit gedownload hebben en meteen naar patch 1.11 gaan, hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken.