Dragon Quest Heroes krijgt gratis DLC

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dragon Quest Heroes krijgt gratis DLC

De PlayStation 4-versie van Dragon Quest Heroes zal wat leuke DLC, gratis en voor niets, krijgen wanneer de game in onze schappen komt te liggen. Nieuwe kostuums, een nieuw speelbaar personage en nieuwe bazen staan je te wachten.

Dragon Quest Heroes (The World Tree’s Woes and the Blight Below, zoals de volledige naam is) zal in zijn westerse release een aantal leuke extra’s hebben. In Japan had Dragon Quest Heroes na de launch DLC gekregen, maar in de westerse versie zit die er al van meet af aan in. De extra content staat weliswaar op de disc, maar zal niet direct toegankelijk zijn. De DLC wordt pas beschikbaar wanneer je op een bepaald punt in het verhaal van de singeplayer bent. Wanneer je zo’n punt hebt bereikt zal je ingame een brief krijgen die je ertoe in staat stelt om deel te nemen.

De DLC is niks baanbrekends, maar het zijn zonder meer leuke extra’s. De DLC zal bestaan uit nieuwe skins voor de personages, een nieuw speelbaar personage en als laatste zullen er eindbazen in de game zitten die gebaseerd zijn op eindbazen uit Dragon Quest 3, 4,5 en 6.